Gazon


Een gazon is iets prachtigs. Het kleurt uw tuin enorm en is erg dankbaar. We kunnen een gazon aanleggen door te zaaien of door grasrollen te leggen. Maar zaak is eerst dat de bodem zuurstof en vocht doorlatend is en makkelijk doorwortelbaar. Wij gebruiken hiervoor een zandgrond mengsel. De kwaliteiten van zand, dat goed verdicht én makkelijk doorwortelbaar is, samen met aarde, wat als voeding dient, kunnen wij een perfect strak gazon maken!
Heeft u al een gazon? Met voorjaars- en najaarsbemesting van Innogreen kunnen wij uw gazon goed aansterken. Dit is een 100% biologisch natuurlijk meststof wat de bodem goed aansterkt en op lange termijn de grond verbeterd.

Daarnaast is veel maaien ook een belangrijk gegeven. Hoe meer u maait, hoe dichter uw gazon word. Doordat de open plekken worden blootgesteld aan licht krijgt mos de kans niet om zich te ontwikkelen en groeit het gras snel de open plekken dicht.
In de zomerperiode maaien wij wekelijks het gazon bij een aantal vaste klanten. Hierbij doen wij een complete verzorging van het gazon. We maaien, opstaande gras kammen bosmaaien we en we knippen eventueel nog borderrandjes of langs bestrating het gras weg.
Soms hebben mensen daar helemaal geen behoefte aan en dan installeren we een robotmaaier. Deze robotmaaier werkt met een systeem dat structureel alles bijhoudt. Kan niet netter dus!


Onze grote gras leverancier is Queens Grass, dit uiterst vakkundige bedrijf levert ons al jaren prachtige graszoden. Zelfs bij ons grootste project, Landal in Zeeland, hebben zij wel 34.000 m2 gras aangeleverd!
Daarnaast gebruiken wij onze bemestingsproducten van Innogreen, een uiterst vooruitstrevend bedrijf waar wij ons erg goed bij voelen. Bemesting waar niet alleen de plant een korte periode van vooruit gaat, maar een verrijking van de bodem!

Contactgegevens:

Wisse Tuinen BV
Portengen 105
3628 ED Kockengen


Tel: 0346-250861
Mail: info@wissetuinen.nl

Portengen

Waarmee kunnen wij u helpen?