Kunstgrasgigant Kockengen


Op het industrieterrein van Kockengen ( 5 min van de a2, afslag Breukelen/Kockengen) is het grootste assortiment kunstgras van Utrecht te vinden!
Zowel binnen als buiten hebben we wel 25 soorten kunstgras in groot formaat te bekijken, ervaren én direct uit voorraad mee te nemen!
Door de samenwerking met Wisse Tuinen bieden we ook een bezorg én aanlegservice. 

Kortom, bent u zoekende; bij Kunstgrasgigant Kockengen kunt u terecht voor 1 m2 kunstgras tot een totale tuimetamorfose!

In onze showroom van bijna 1000 m2 (binnen én buiten) kunt u meer dan 25 vaste soorten kunstgras bekijken voor uw siergazon, speelgazon, sportgazon of dakterras. Onder het genot van een lekkere kop koffie adviseren we u in de beste keuze kunstgrasgazon voor u. Naast ons ruime assortiment in top-kunstgrassoorten hebben we ook prijsscherpe-actiekunstgrassen en coupons. Alles op maat gesneden en u betaald per m2, niet per standaard 4 meter rolbreedte.

Kom met uw foto’s, afmetingen of tuinontwerp langs zodat we vrijblijvend adviseren en een offerte op maat kunnen maken. Met deskundig advies helpen wij u de juiste keuze te maken. Het is van belang om goed door te spreken hoe de kunstgrasmat aangelegd moet worden. Met onze handige tips en trucs is dit goed te realiseren.

U kunt bij ons ook terecht voor:

  • goed advies voor de gehele tuin
  • vakmanschap
  • kwaliteit
  • service
  • garantie

Een afspraak is snel gemaakt, u bent van harte welkom.
085 – 201 64 79
kockengen@kunstgrasgigant.nl

www.kunstgrasgigant.nl 

Kunstgrasgigant


 

Contactgegevens:

Wisse tuinen BV
Portengen 105
3628 ED Kockengen


Tel: 0346-250861
Mail: info@wissetuinen.nl

Portengen